Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Traditioneel wordt op 14 februari de liefde14 februari Valentijnsdag - de tips


Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Traditioneel wordt op 14 februari de liefde gevierd.

De liefde mag op deze dag gevierd worden. Of je nu single bent en je liefde wilt verklaren, of dat je al jaren getrouwd bent en elkaar wilt laten merken dat je nog steeds van elkaar houdt. Op valentijnsdag mag alles.

Champagne Ontbijt

Begin je romantische moment goed met een champagne ontbijt. Uiteraard op bed, met de lekkerste hapjes, en een glaasje champagne. En natuurlijk kun je de champagne serveren in een glas van je keuze, welke goed bij jullie past. De details maken het champagne ontbijt tot een zeer intiem en persoonlijk moment.

Een romantische lunch

Een romantische lunch, samen met elkaar zijn is het belangrijkste. Maar hoe kan je dit moment nog specialer maken? Wat denk je van een chocoladefontein, want de liefde gaat toch (ook) door de maag.

Een avondje samen

Een romantische avond samen begint met een speciaal ontvangst. Maak het eerste moment extra bijzonder met bijvoorbeeld een rode loper, zodat jouw valentijn zich meteen bijzonder voelt. Warmte en sfeer verlichting creeër je met kaarsen en kandelaars, zo maak je van iedere huiskamer een intiem gezellig restaurant.

En na het ontvangst staat er natuurlijk een heerlijke maaltijd klaar, met liefde door jou gemaakt, voor jouw liefde. Maak hier echt wat bijzonders van door deze op te dienen op de leukste schalen, dienbladen en manden, zodat het avondje helemaal compleet wordt. Maak de avond helemaal af met een champagne, samen op de bank. En om te zorgen dat jullie tegen elkaar aan kunnen blijven liggen en niemand op hoeft te staan om naar de koelkast te lopen voor een volgend glaasje, zet je op tafel uiteraard een champagnekoeler.