Wij hebben een groot assortiment van kleine tenten tot grote aluhallen, al onze aluhallen zijn leverbaar in verschillende lengtes en hebben een vaste


Aluhal


Aluhallen zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. De tenten hebben een zelfdragende constructie waardoor in het midden van de tenten geen palen nodig zijn en een grote overkapping gecreeerd kan worden.

Dit soort tent is uitermate geschikt voor grote tuinfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, als werktent of voor een tijdelijke opslag, of als bedrijfsruimte.

Het tentzeil is vervaardigd van wit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1, het voldoet dus aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping voor uw bedrijfsfeest of evenement.

Eventueel kunnen de Aluhallen ook voorzien worden van een vlondervloer of stelvloer.
Wij hebben een groot assortiment van kleine tenten tot grote aluhallen, al onze aluhallen zijn leverbaar in verschillende lengtes en hebben een vaste breedte van 10m. De lengte van de tent gaat per 5 meter.

De Aluhallen worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld op asfalt of op last van de gemeente/brandweer) dan verankeren en zekeren wij de tent aan zware betonnen ballast of een stelvloer.

Bent u opzoek naar een sfeer tent bekijk dan eens onze diverse sfeer aluhallen, deze tenten hebben gelijk een warme sfeervolle uitstraling!

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.

Populaire Artikelen Aluhal